inicio imagenes precios com arribar reservas horaris serveis barra
 

 

Una mica d'història

La casa de menjars “Cal Rubell” és molt antiga, segurament que ja des de començament del segle XlX funcionava com hostal on hi havia un petit menjador. Fou al 1945, acabada la guerra quan la família Catot Ponsa (els avis dels actuals propietaris) adquireixen l’establiment del carrer de la Vinya, esperonats pel seu fill gran, en Josep (conegut per Pepet).

L’hereu es casa amb la Ramona Jamilà, de poble avall, qui es distingeix per la seva capacitat de treball, tenacitat, i constància. La Ramona ben aviat mostrarà posseir un do i una sensibilitat especial com a cuinera.
L’any 1952, en Kubala passa 5 mesos a la Fonda per a recuperar-se d’una malalatia respiratòria i és qui ajuda la família a adquirir la casa del costat, la qual cosa permet fer una gran ampliació del negoci, amb noves habitacions i un menjador molt més gran. Poc a poc, i amb la bonança econòmica de finals dels 60 i 70, la fonda es va trans-formant en un lloc ideal per estiuejar.
El paisatge mediterrani suau, el clima agradable, l’abundor d’aigua i la gran riquesa en flora i fauna del poble, atreuen gent de Sabadell, Terrassa i sobretot de Barcelona. Cal també destacar les nombroses persones que han passat temporades a la fonda per recuperar-se de malalties, principalment respiratòries.
El temps passa, els gustos canvien i la fonda perd pes, alhora que cada vegada més gent vol gaudir de la bona cuina del restaurant El Rubell, actualment regentat pels germans Catot-Jamilà (Pilar, Teresa i Josep).

Els nostres clients

Fidels, antics en el millor sentit de la paraula, generacions de famílies amb qui hem compartit el camí dels anys; hem celebrat batejos, comunions, bodes, i a vegades la tristor d’un adéu. Són clients, però també amics fidels a qui volem dedicar aquesta estrenada web.

> La nostra cuina

Qui som

+ imatges

Rubell Restaurant Carrer de la vinya 6, Monistrol de Calders 08275 Barcelona Tel: 93 839 9003 / 93 839 9086 Fax: 93 839 8070 e-mail: rubell@rubell.es